MILLAINEN YHDISTYS LAITSEMIELE ON ?

LaitSeMiele ry on Mielenterveyden Keskusliiton jäsenyhdistys ja perustettu 15.5.2001 kehittämään ja tukemaan mielenterveyskuntoutujien asemaa Laitilan seudulla.Kuljemme yhdessä kunnallisten- ja muiden toimijoiden rinnalla tarjoten mielekästä yhteiskunnallista toimintaa ja tekemistä arkipäivään. Päivätoiminnan tilat toimivat  matalan kynnyksen kohtaamispaikkana kenelle tahansa, joka kaipaa ystäviä ja toimintaa sekä oman hyvän mielialan ylläpitoa.  Meille on  helppoa tulla elämän erilaisina päivinä omana itsenään.  Otamme mielellään vastaan uusia jäseniä mukaan toimintaan !

Katso esittelyvideo toiminnastamme YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=K1NucdyRFiU

Päivätoiminnan yhteystiedot:
LaitSeMiele ry
Terveystalo, Sairaalantie 2

23800 Laitila
päivätoiminnan puh. 0400-728342

sähköposti laitsemiele@ry.inet.fi: päivätoiminta
Facebook http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001752098010

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2017

Toimintakertomus 2015

Toimintasuunnitelma 2016

Yhdistyksen jäsenyys

Käväise tutustumassa meihin tiloissamme ja saat  jäsenlomakkeen ja pankkisiirtolomakkeen. (käteismaksu on myös mahdollinen) . Voit pyytää jäsenlomakkeen ja pankkisiirron postitse. Lomakkeita on myös kaupungintalon yhteispalvelukeskus Avituksessa.

Jäsenmaksu : kalenterivuodessa on 12 euroa ja kannatusjäsenmaksu on 45 euroa.
Jäsenetuina: esimerkiksi erittäin edullisia retkiä, teatterireissuja ja kotimaanmatkoja. Uimahallin ja kuntosalin maksuton käyttö viikoittain. Lisäksi
saat Mielenterveyden keskusliitto ry:n jäsenlehti Revanssin neljästi vuodessa kotiin kannettuna ja voit myös tilata Käsi Kädessä lehden ½ hintaan. Yhdistyksen järjestämille retkille ja matkoille (risteilyt, teatterimatkat yms.) pääset edulliseen jäsenhintaan. Saat mahdollisuuden osallistua Mielenterveyden Keskusliitto ry:n järjestämiin koulutuksiin sekä kuntoutumiskursseihin.  Sekä kaupan päälle vielä loistavaa vertaisseuraa.

Tästä voit myös tulostaa jäsenhakulomakkeen.

LaitSeMiele ry:n hallitus 2018

Petri Pihlaja                     puheenjohtaja